I Love Them soo Much...

10 August 2009

sedih nye...


ex-chosas da wat gathering pon...huhu tak dpt invitation...sebab lost contact dgn fariza...dorang wat 21 june 2009 aritu... tak dapat pergi tapi dpt tengok pic korang pon da kira ok la...hehe...best nyer...ramai gak yg dtg ek...umie...dilut...kuzie..alya...zack...wan harun pon ade gak ek...hehe...amboi k-rol dgn awek ek...

17 July 2009

gathering ex-student s.m.k.taman.kosas tahun 2004

ade sesapa nak gathering balik tak ..utk ex-student s.m.k.taman.kosas ...sesapa yang berminat tinggal kan lah comment kat ain yek....ape pon selamat berjumpa kembali...mesti best kan sebab kita leh share citer kehidupan lepas sekolah masing2...see u

anak...ohh...anak


rerupanya penat gak jaga anak ni kan..hehe...baru tau...macam tu la mak kita masa jaga kita dulu ek...skang ni iman da mula nangis malam...bile nak tido je die mesti meragam...da tukar diapers...da tukar baju...bagi susu...semua da buat tapi still nangis lagi....bile da jadi camtu kita pon kekadang blur gak...atlast bagi la kat nenek die...yang pelik nya bila dengan nenek die ok je...boleh lak tido tu pun nenek die dodoi je sambil nyanyi kan selawat....erm