I Love Them soo Much...

17 July 2009

gathering ex-student s.m.k.taman.kosas tahun 2004

ade sesapa nak gathering balik tak ..utk ex-student s.m.k.taman.kosas ...sesapa yang berminat tinggal kan lah comment kat ain yek....ape pon selamat berjumpa kembali...mesti best kan sebab kita leh share citer kehidupan lepas sekolah masing2...see u

anak...ohh...anak


rerupanya penat gak jaga anak ni kan..hehe...baru tau...macam tu la mak kita masa jaga kita dulu ek...skang ni iman da mula nangis malam...bile nak tido je die mesti meragam...da tukar diapers...da tukar baju...bagi susu...semua da buat tapi still nangis lagi....bile da jadi camtu kita pon kekadang blur gak...atlast bagi la kat nenek die...yang pelik nya bila dengan nenek die ok je...boleh lak tido tu pun nenek die dodoi je sambil nyanyi kan selawat....erm