I Love Them soo Much...

23 April 2010

ohh....tidakk....

em...rase nye da terlalu lama aien tak post something kat blog aien ni...rindu rasenye nak buat camtu....dan akhir nye...hari ini aien berjaya juga...semua ni disebab kan
1. terlalu sibuk dgn urusan pejabat n keluarga...hehe anak aien pon da besar...da setahun pon...makin lasak la semenjak da berjalan nih...
2. internet kat umah da kene potong la...hehe bukan sebab x byar tp selepas di advise oleh hubby...coz iman pon turut join duk kat depan lap top time ibu die ni sibuk nak wat something kat lap top...
3. masa aien banyak di luangkan bersama keluarga ter-sayang...ade je aktiviti time weekend...so mmg tak sempat nak post ape2...huhu
ape pon pd kali ini rase gembira sebab ber-kesempatan nak mencoret sesuatu...
......................................................the end............................................................

No comments:

Post a Comment