I Love Them soo Much...

05 July 2010

inilah dugaan ku....

  • telefon bimbit ain hilang!!...argh...sampai x terkata ain dibuat nye....telefon kesayangan ain yg dah hampir 2 tahun ain guna akhir nya "tiada"....tiada di sisi ain buat selamanya...terkilan sgt2 coz kat dlm tu ade video n pic iman since die baby until die 1 tahun 3 bulan....utk video ain x wat copy langsung just pic saje....tu pon sikit je....
  • huhu....sedih nye.....
  • macam mane boleh berlaku??...begini cerita nya...semalam ain n my sis (angah) gie spectrum ampang coz nak cari barang sikit...
  • pastu gi women level nak tgok seluar jeans...bile da nampak 1 gi la try kat fitting room....sedang elok nak pakai seluar balik ain sangkut la telefon kat tepi pintu fitting room tuh...
  • n ain terus keluar bile da sampai kat cashier baru teringat immediatly la ke tempat tu....
  • tapi hampa!!!...telefon tu takde....try tanya "budak" yg jaga beg kat situ coz that time hanya die yg ade kat situ tp "budak" tu kate tak nampak lak....
  • em...tak leh nak cakap banyak coz hari ahad n HR opis tutup coz nak wat report la konon...atlast ain melangkah keluar dgn rasa hati yg terkilan sgt...
  • n diz is my doa "mungkin takde rezeki ain kat telefon tu lagi mungkin kat telefon lain, n dugaan ni ain redha...cume ain harap sape yg amik tu akan dapat balasan yg setimpal dari ALLAH S.W.T....hari ni die buat kat ain macam ni mungkin 1 hari nanti die akan dapat yg lebih teruk lagi....aminnn"
  • for the mean time ain terpaksa la beli handphone baru ni....

No comments:

Post a Comment