I Love Them soo Much...

25 August 2010

Selamat Menyambut Ramadhan al-Mubarak

  • em...tahun ni kali ke-2 aku menyambut puasa dgn keluarga tersayang...ayah...iman...
  • semoga tahun ni puse kami diterima Allah s.w.t
    n harap puasa tahun ni x byk la aku kene ganti....huhu
  • tp tu la kalo da nama nye pompuan kan...hehe excuse mesti ade....malang nye bg aku baru masuk puase yg ke-2 aku pon x diwajibkan puase sampai la puase yg ke-10...
  • huhu...tragis nye bg aku inie...ape pon aku happy sgt sbb masa nak sahur ...iman pon turut bgun sahur sekali dgn kami...
  • n masa  nak ber-buka pon iman akan turut serta sama-sama duk kat dpan pinggan sambil menunggu azan maghrib...
  • pd aku tahun ni mmg teramat seronok sbb iman pon da pandai nak menyebut perkataan dgn sempurna...nak tau ape perkataan nye...
  • jeng...jeng...jeng...nti aku post kat "new post"...sbb post ni utk bulan puase je kan...huhu....

No comments:

Post a Comment