I Love Them soo Much...

19 September 2011

Already 5 weeks...

  • Salam...
  • Alhamdulillah Ain da 5 minggu...
  • Buat mase ni Morning sickness xde lg...
  • Sbb mungkin keturunan kalo ikut Mak Ain mmg x penah kene...
  • Termasuk la akak2 Ain pon...
  • Mase pregnant kan Iman pon same xde gak alahan teruk2...
  • Cume mengidam nak makan je teruk sket...
  • Same gak la sekarang asyik nak makan buah-buahan...
  • Tapi Ain selalu sakit kepala n rase mual je buat masa nih...
  • Harap lepas masuk terimester 2 pening2 n mual akan hilang.... 
  • Ade gak org tanye Ain ni da betul2 ready ke nk ade baby kecik lg...
  • Penat jaga anak kecik mase iman da hilang ke... 
  • X serik ke nak berjaga malam2 buta...
  • Anak menangis, nak minum susu, tukar diapers etc...
  • Ok la utk makluman semua...
  • Pengalaman mendewasakan kita....
  • Xde serik nya bile kita da jadi seorang ibu...
  • Macam tu jugak Mak kita yg membesarkan kita...
  • Cube tanye pd Ibu2 kat luar sane...
  • Walaupon Ain ni ibu berkerjaya...
  • Balik kerja nak melayan anak n suami...
  • Nak settle rumah lagi...
  • Semua kepenatan tu akan berbalas bile tengok keletah anak kite....
  • Lagi2 bile anak n suami bergurau include Ain...
  • Kebahagian itulah penyembuh segalanya...
  • Stress kat tempat kerja hilang sekelip mata...
  • Seronok sangat.... hik hik
  • Semoga Allah s.w.t memberikan KEBAHAGIAAN berpanjangan buat kami... amin

Me @ early pregnancy..

No comments:

Post a Comment