I Love Them soo Much...

25 October 2011

Beli ... Beli... Dan Beli...

  • Salam...
  • Ni citer da nk expired baru nak citer...
  • Disebabkan kan kes aritu...
  • Pas abis teman Ain check-up...
  • Kami gi Carrefour jap...
  • Beli beli beli...
  • Dgn tangan masih lg rase sengal2 pas abis cucuk amik darah...
  • & dgn En.Suami yg x bape sehat...
  • Ku gagahkan juga sbb berjalan punye pasal...
  • Hik hik...
  • JOm layan gambor...

  • Anak bujang saye... sonok kalo dpt lepas camtuh...
  • En.Suami dgn muke yg kureng sehat...
  • huhu...
  • Mekaseh bawa saya jalan2...
  • Walaupon anda x sehat...

  • Tu senyum pakse ke??..
  • Atau da sehat skit...
  • hehe...
  • Love them so much...
  • 2 hero in my lifetime..
  • *** abiss***

Wishing u the BEST...

  • Entry For today...
  • Disebabkan esok Public Holiday...
  • Wishing my hindu friends...
  • Happy Deepavali...
  • Kat Opis Ain ni ade la 2 org yg akan sambut Deepavali...
  • Too Uncle Mano & Mr.Thiaga...
  • Happy Diwali ye...
  • Esok Cuti n x tau lg nak plan gie mane...
  • Lagi pon En.Suami kene koje la...
  • Hurm... duk kat umah jer la nampak nye...
  • Kalo da duk umah kene la layan dak Iman nak main PS2 die...
  • Asyik2 game Ultraman...
  • Sampai Ibu pon ase nak Fire si Iman tuh...
  • huhu...

21 October 2011

1st Pregnancy Check-up for 2nd New Born... & 4D

  • Salam Readers....
  • Alhamdulillah....
  • Sampai jugak kite di PAgi Jumaat yg barakah nie...
  • Hurm ....
  • Ain nak story sket...
  • Pasal 1st check-up utk 2nd pregnancy nih...
  • Actually semalam Ain x dtg opis...
  • Coz En.Suami x sehat...
  • So Ain kene la menjaga dirie nye...
  • Isteri mithali la katakan...
  • Hik hik...
  • Pada sebelah petang tue...
  • En.Suami suggest suh pegi check-up...
  • Kali nie Ain check-up kat private...
  • So semalam gi buat Buku Merah kat Klinik Fauziah jek...
  • Cam biase la amik darah...
  • BP pon okay ... Harap sampai end of preegy ok...
  • X macam mase pregnantkan Iman...
  • BP rendah...
  • Pastu Doc ukur tinggi n Berat...
  • Ape yg mengejutkan that time...
  • Berat Ain da turun dkat 3 kilo...
  • huhu...
  • Ni maybe sebab alahan x nk mkan nasi kot....
  • xpe la pasni nak cube gak makan banyak sket...
  • Tgok tue 62.5 kg jek...
  • Timbang mase Raya aritu 65 kg...
  • Dan kebetulan da wat check-up...
  • Ain & En.Suami nak la wat scan 4D...
  • Nak tgok progress baby camne...
  • Alhamdulillah..
  • Baby sehat...
  • Ikut pada screen tu EDD Ain 20.5.2012...
  • Tp sbb baby pon kecik lg kan..
  • Nanti EDD akan berubah...
  • Tgok dalam screen bukan main lasak die...
  • Bergerak2 sbb Ibu kacau awak tido ye...
  • Hehe...
  • Seronok je tgok die membesar dalam rahim Ain ...
  • Kaki n tangan yg sehat...
  • Iman pon ade mase tu...
  • X berhenti cakap mase Ain check-up...
  • Sampai Doc kate "anak awak ni bijak bercakap ye"...
  • Ayah Iman happy sgt tgok baby n cakap kat Iman...
  • Tu adik Iman dalam perot Ibu...
  • Iman pandang je kat screen...
  • Doc Sajidah yg baik hati printkan 2 keping....
  • Itu pic yg terbaik baby bagi...

  • Doakan yg terbaik utk kami ye...
  • amin...
  • " Ya Allah ... Peliharalah Kami..."

Me @ 10 weeks..

19 October 2011

Wordless Wednesday...

Kalau binatang ada facebook, agak-agak apa status mereka?

NYAMUK : Baru habis ronda rumah Ajoi… kenyang burp, Alhamdulillah…

CICAK : isteriku tersepit pintu......

KUCING BETINA: “Anak i yang ke-5 baru tanya siapa bapaknya. I bingung nak jawab apa. I sendiri lupa bapaknya siapa.”

AYAM : Kawan2…kalu esok guwe tak update…bererti guwe udah di goreng….I luv u all… jangan luper wat kenduri arwah untuk I yaa…

NYAMUK: Siot, sekali drug addict gua hantam. Gua positif HIV AIDS… uwaaaaaaa

KUCING JANTAN: Baru je add awek sebelah umah… keturunan PARSI beb!!!

BABI : Aku bengang btol la...die gi pijak taik kucing tapi nama aku yang disebutnye...wei bro! len kali siasat dlu la sape yang berak kt depan umah kaw...tension2.

Moral: Ingatlah binatang pun ada perasaan........hahaha....

Mood kat Opis Baru...

  • Wordless Wednesday...
  • Mood terbaru saya di opis baru...
  • KDN Jalan Duta...
  • Walaupon not 100% work...
  • Tapi semangat nak kerja tu ade...
  • Mau tak nye...
  • Semua baru kat sinie...
  • Amat lah Selesa sesangat...
  • Alhamdulillah....
  • Cume utl makan kene la bergerak jauh sket sbb nye...
  • Cafe kat sinie lom bukak lagi...
  • Terpaksa makan kat Selera Duta @ Matrade tu...
  • Atau kalo Berduet skit makan kat area Publika...
  • Tapi duet nye kene high taste sket la...
  • Tapi byk la leh survey makan kat situ...
  • Ade Tutti Frutti , Pappa Rich, subway n etc...
  • okay thats all utk arie nie...
  • huhu...
  • *** the end the story ***

16 October 2011

Wordless Sunday...

Berdua-duaan dgn Iman...
Ayah Iman work lak arini...
Huhu...
Kalo da Iman duk main sorang2...
Memang umah ni akan menjadi tempat eksperimen...
Terutama kat meja ruang tamu...
Kebetulan Ain ter-tido lak...
Iman pon wat la projek eksperimen die...
Habis bedak sebotol die tuang..
Katanya " ibu... Ultraman da jadi batu " berdasarkan ade 1 scene dlm citer ultraman...
Ultraman dikeraskan menjadi batu oleh raksasa dgn serbuk ala2 bedak...
Hurm... Terkejut Ain tgok rumah da penuh dgn bedak..
Satu hal lagi nak kemaskan balik...
Hai... Iman Iman...
Sabar jela Ibu dgn telatah Iman...

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

13 October 2011

Sepetang di KLCC

Salam...
Sepetang di KLCC...
Kami amik kesempatan jalan2 kat taman KLCC...
Kebetulan nak ke Maxis Centre kat KLCC...
Lagi pon agak lame x dtg sinie...
Hehe...
Sebuk dgn tugas dan tanggungjawab masing...
So ade bersempatan nak bawak dak Iman...
Iman pon sonok bile duduk depan waterfalls KLCC...
Nak tengok air tu jatuh..
Hehe...
But then ade couple ni dr jauh duk usha dak Iman...
Ingat kan nape..
Rope nye that gurl nak bg Iman belon terbang...
Warne kuning agaknye die segan kot BF die bg belon tu n nak bawa balik umah pulak....
Cam budak kecik cam Iman...
Hik hik...
Ape pon thanks to that gurl yg sudi bg anak saye yek...
U r kind...
Huhu...

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

12 October 2011

My Girl...

  • Ade ape dgn tajuk...
  • " My Girl "...

  • Drama Korea yg sgt besh giler...
  • Kalo da start tgok...
  • Kompom nak tgok dan tgok lagi...
  • Citer yg x jemu dgn gelagat setiap watak...
  • Disebabkan jalan cerita yg ala2 romantik...
  • Dan sgt2 tertarik hati...
  • Drama ni da lame da...
  • Saje je nak refresh balik...
  • Ain sejak akhir2 ni suka sgt tgok citer cam ni...
  • Termasuk la citer Hindustan...
  • Tangkap Leleh Btol...
  • Tapi SERONOK...
  • Hua hahahah....
  • Ni antara pelakon dalam drama tuh...
  • Yang ni lak Hero n Heroin...
  • Sgt comel n sesuweii...
  • Lee Dong Wook (이동욱) Hero
  • Lee Da Hae (이다해)  Heroin
  • Pasni nak ajak En.Suami cari DVD ni pulak...
  • hehe...
  • Macam2 jek Mak Buyong ni nak...
  • Sabar jolah...
  • huhu
  • *** Da Abis berceloteh***

11 October 2011

Already 8 weeks...

  • Untuk pengetahuan, pada usia kandungan kita minggu ke-8,
  • rupa bayi sudah mulai terbentuk antaranya pembentukan lubang hidung, bibir, mulut serta lidah.
  • Matanya juga sudah kelihatan berada di bawah membran kulit yang nipis.
  • Pada masa ini juga anggota tangan serta kaki juga terbentuk walaupun tidak berapa jelas lagi
  • Begitu lah Ceritanye...
  • Ape yang berlaku dalam pewoot saya ni...
  • Semoga Allah merahmati perjalan hidup Kami...
  • Insyallah...

Teringin pulak nak makan....

  • Salam peeps....
  • Bercerita pasal Teringin @ MENGIDAM...
  • Wat mase skang ni Ain teringin nk makan ...
  • Kueh Cara Berlauk...

  • Thanks too En.Google...
  • Nampak Kueh ni sedaaap sgt... hik hik...
  • Jakgi pas abis kerja nak ajak En.Suami pgi Pasar Malam lahh...
  • Harap2 ade la yek...
  • Yang ke-2 nya...
  •  Ain teringin nak makan ...
  • Pisang Berangan...
  • Pisang nie nampak GEBU kan...
  • Huhu...Sodap nyer...
  • Wat mase ni lah...
  • X tau lagi mase lain pulak...
  • Ain nak makan ape nanti...
  • Ape pon Doakan yg Terbaik ye...
  • Thankss semua org...
  • *** Abiss Da***

07 October 2011

Mana "MAK"...??!!







‎''EMAK MANA?''
Jam 6.30 petang.

Mak berdiri di depan pintu. Waj...ah Mak kelihatan resah. Mak tunggu adik bungsu balik dari sekolah agama.
Ayah baru balik dari sawah.

Ayah tanya Mak, “Along mana?’

Mak jawab, “Ada di dapur tolong siapkan makan.”

Ayah tanya Mak lagi,” Angah mana?”

Mak jawab, “Angah mandi, baru balik main bola.”

Ayah tanya Mak, “Ateh mana?”

Mak jawab, “Ateh, Kak Cik tengok tv dengan Alang di dalam?”

Ayah tanya lagi, “Adik dah balik?”

Mak jawab, “Belum. Patutnya dah balik. Basikal adik rosak kot. Kejap lagi kalau tak balik juga jom kita pergi cari Adik.”

Mak jawab soalan ayah penuh yakin. Tiap-tiap hari ayah tanya soalan yang sama. Mak jawab penuh perhatian. Mak ambil berat di mana anak-anak Mak dan bagaimana keadaan anak-anak Mak setiap masa dan setiap ketika.

Dua puluh tahun kemudian

Jam 6.30 petang

Ayah balik ke rumah. Baju ayah basah. Hujan turun sejak tengahari.

Ayah tanya Along, “Mana Mak?”

Along sedang membelek-belek baju barunya. Along jawab, “Tak tahu.”

Ayah tanya Angah, “Mana Mak?”

Angah menonton tv. Angah jawab, “Mana Angah tahu.”

Ayah tanya Ateh, “Mana Mak?”

Ayah menunggu lama jawapan dari Ateh yang asyik membaca majalah.

Ayah tanya Ateh lagi, "Mana Mak?" Ateh menjawab, “Entah.”

Ateh terus membaca majalah tanpa menoleh kepada Ayah.

Ayah tanya Alang, “Mana Mak?”

Alang tidak jawab. Alang hanya mengoncang bahu tanda tidak tahu.

Ayah tidak mahu tanya Kak Cik dan Adik yang sedang melayan facebook. Ayah tahu yang Ayah tidak akan dapat jawapan yang ayah mahu.

Tidak ada siapa tahu di mana Mak. Tidak ada siapa merasa ingin tahu di mana Mak. Mata dan hati anak-anak Mak tidak pada Mak. Hanya mata dan hati Ayah yang mencari-cari di mana Mak.

Tidak ada anak-anak Mak yang tahu setiap kali ayah bertanya, "Mana Mak?"

Tiba-tiba adik bungsu bersuara, “Mak ni dah senja-senja pun merayap lagi. Tak reti nak balik!!”

Tersentap hati Ayah mendengar kata-kata Adik.

Dulu anak-anak Mak akan berlari mendakap Mak apabila balik dari sekolah. Mereka akan tanya "Mana Mak?" apabila Mak tidak menunggu mereka di depan pintu.

Mereka akan tanya, "Mana Mak." Apabila dapat nomor 1 atau kaki melecet main bola di padang sekolah. Mak resah apabila anak-anak Mak lambat balik. Mak mahu tahu di mana semua anak-anaknya berada setiap waktu dan setiap ketika.

Sekarang anak-anak sudah besar. Sudah lama anak-anak Mak tidak bertanya 'Mana Mak?"

Semakin anak-anak Mak besar, soalan "Mana Mak?" semakin hilang dari bibir anak-anak Mak . Ayah berdiri di depan pintu menunggu Mak. Ayah resah menunggu Mak kerana sudah senja sebegini Mak masih belum balik. Ayah risau kerana sejak akhir-akhir ini Mak selalu mengadu sakit lutut.

Dari jauh kelihatan sosok Mak berjalan memakai payung yang sudah uzur. Besi-besi payung tercacak keluar dari kainnya. Hujan masih belum berhenti. Mak menjinjit dua bungkusan plastik. Sudah kebiasaan bagi Mak, Mak akan bawa sesuatu untuk anak-anak Mak apabila pulang dari berjalan.

Sampai di halaman rumah Mak berhenti di depan deretan kereta anak-anak Mak. Mak buangkan daun-daun yang mengotori kereta anak-anak Mak. Mak usap bahagian depan kereta Ateh perlahan-lahan. Mak rasakan seperti mengusap kepala Ateh waktu Ateh kecil. Mak senyum. Kedua bibir Mak diketap repat. Senyum tertahan, hanya Ayah yang faham. Sekarang Mak tidak dapat lagi merasa mengusap kepala anak-anak seperti masa anak-anak Mak kecil dulu. Mereka sudah besar. Mak takut anak Mak akan menepis tangan Mak kalau Mak lakukannya.

Lima buah kereta milik anak-anak Mak berdiri megah. Kereta Ateh paling gah. Mak tidak tahu pun apa kehebatan kereta Ateh itu. Mak cuma suka warnanya. Kereta warna merah bata, warna kesukaan Mak. Mak belum merasa naik kereta anak Mak yang ini.

Baju mak basah kena hujan. Ayah tutupkan payung mak. Mak bagi salam. Salam Mak tidak berjawab. Terketar-ketar lutut Mak melangkah anak tangga. Ayah pimpin Mak masuk ke rumah. Lutut Mak sakit lagi.

Mak letakkan bungkusan di atas meja. Sebungkus rebung dan sebungkus kueh koci pemberian Mak Uda untuk anak-anak Mak. Mak Uda tahu anak-anak Mak suka makan kueh koci dan Mak malu untuk meminta untuk bawa balik. Namun raut wajah Mak sudah cukup membuat Mak Uda faham.

Semasa menerima bungkusan kueh koci dari Mak Uda tadi, Mak sempat berkata kepada Mak Uda, "Wah berebutlah budak-budak tu nanti nampak kueh koci kamu ni."

Sekurang-kurangnya itulah bayangan Mak. Mak bayangkan anak-anak Mak sedang gembira menikmati kueh koci sebagimana masa anak-anak Mak kecil dulu. Mereka berebut dan Mak jadi hakim pembuat keputusan muktamat. Sering kali Mak akan beri bahagian Mak supaya anak-anak Mak puas makan. Bayangan itu sering singgah di kepala Mak.

Ayah suruh Mak tukar baju yang basah itu. Mak akur.

Selepas Mak tukar baju, Ayah iring Mak ke dapur. Mak ajak anak-anak Mak makan kueh koci. Tidak seorang pun yang menoleh kepada Mak. Mata dan hati anak-anak Mak sudah bukan pada Mak lagi.

Mak hanya tunduk, akur dengan keadaan.

Ayah tahu Mak sudah tidak boleh mengharapkan anak-anak melompat-lompat gembira dan berlari mendakapnya seperti dulu.

Ayah temankan Mak makan. Mak menyuap nasi perlahan-lahan, masih mengharapkan anak-anak Mak akan makan bersama. Setiap hari Mak berharap begitu. Hanya Ayah yang duduk bersama Mak di meja makan setiap malam.

Ayah tahu Mak penat sebab berjalan jauh. Siang tadi Mak pergi ke rumah Mak Uda di kampung seberang untuk mencari rebung. Mak hendak masak rebung masak lemak cili api dengan ikan masin kesukaan anak-anak Mak.

Ayah tanya Mak kenapa Mak tidak telepon suruh anak-anak jemput. Mak jawab, "Saya dah suruh Uda telepon budak-budak ni tadi. Tapi Uda kata semua tak berangkat."

Mak minta Mak Uda telepon anak-anak yang Mak tidak boleh berjalan balik sebab hujan. Lutut Mak akan sakit kalau sejuk. Ada sedikit harapan di hati Mak agar salah seorang anak Mak akan menjemput Mak dengan kereta. Mak teringin kalau Ateh yang datang menjemput Mak dengan kereta barunya. Tidak ada siapa yang datang jemput Mak.

Mak tahu anak-anak mak tidak sedar telepon berbunyi. Mak ingat kata-kata ayah, “Kita tak usah susahkan anak-anak. Selagi kita mampu kita buat saja sendiri apa-apa pun. Mereka ada kehidupan masing-masing. Tak payah sedih-sedih. Maafkan sajalah anak-anak kita. Tak apalah kalau tak merasa menaiki kereta mereka sekarang. Nanti kalau kita mati kita masih ada peluang merasa anak-anak mengangkat kita kat bahu mereka.” Mak faham buah hati Mak semua sudah besar. Along dan Angah sudah beristeri. Ateh, Alang, Kak Cik dan Adik masing-masing sudah punya buah hati sendiri yang sudah mengambil tempat Mak di hati anak-anak Mak.

Pada suapan terakhir, setitik air mata Mak jatuh ke pinggan.

Kueh koci masih belum diusik oleh anak-anak Mak.

Beberapa tahun kemudian

Mak Uda tanya Along, Angah, Ateh, Alang, Kak Cik dan Adik, “Mana mak?”.

Hanya Adik yang jawab, “Mak dah tak ada.”

Along, Angah, Ateh, Alang, Kak Cik dan Adik tidak sempat melihat Mak waktu Mak sakit.

Kini Mak sudah berada di sisi Tuhannya bukan di sisi anak-anak Mak lagi.

Dalam isakan tangis, Along, Angah, Ateh, Alang, Kak Cik dan Adik menerpa kubur Mak. Hanya batu nisan yang berdiri terpacak. Batu nisan Mak tidak boleh bersuara. Batu nisan tidak ada tangan macam tangan Mak yang selalu memeluk erat anak-anaknya apabila anak-anak datang menerpa Mak semasa anak-anak Mak kecil dulu.

Mak pergi semasa Along, Angah, Ateh, Alang, Kak Cik dan Adik berada jauh di bandar. Kata Along, Angah, Ateh, Alang, Kak Cik dan Adik mereka tidak dengar handphone berbunyi semasa ayah telepon untuk beritahu mak sakit tenat.

Mak faham, mata dan telinga anak-anak Mak adalah untuk orang lain bukan untuk Mak.

Hati anak-anak Mak bukan milik Mak lagi. Hanya hati Mak yang tidak pernah diberikan kepada sesiapa, hanya untuk anak-anak Mak..

Mak tidak sempat merasa diangkat di atas bahu anak-anak Mak. Hanya bahu ayah yang sempat mengangkat jenazah Mak dalam hujan renyai.

Ayah sedih sebab tiada lagi suara Mak yang akan menjawab soalan Ayah,

"Mana Along?" , "Mana Angah?", "Mana Ateh?", "Mana Alang?", "Mana Kak Cik?" atau "Mana Adik?". Hanya Mak saja yang rajin menjawab soalan ayah itu dan jawapan Mak memang tidak pernah silap. Mak sentiasa yakin dengan jawapannya sebab mak ambil tahu di mana anak-anaknya berada pada setiap waktu dan setiap ketika. Anak-anak Mak sentiasa di hati Mak tetapi hati anak-anak Mak ada orang lain yang mengisinya.

Ayah sedih. Di tepi kubur Mak, Ayah bermonolog sendiri, "Mulai hari ini tidak perlu bertanya lagi kepada Along, Angah, Ateh, Alang, Kak Cik dan Adik , "Mana mak?" "

Kereta merah Ateh bergerak perlahan membawa Ayah pulang. Along, Angah, Alang dan Adik mengikut dari belakang. Hati ayah hancur teringat hajat Mak untuk naik kereta merah Ateh tidak kesampaian. Ayah terbayang kata-kata Mak malam itu, "Cantiknya kereta Ateh, kan Bang? Besok-besok Ateh bawalah kita jalan-jalan kat Kuala Lumpur tu. Saya akan buat kueh koci buat bekal."

"Ayah, ayah....bangun." Suara Ateh memanggil ayah. Ayah pengsan sewaktu turun dari kereta Ateh..

Terketar-ketar ayah bersuara, "Mana Mak?"

Ayah tidak mampu berhenti menanya soalan itu. Sudah 10 tahun Mak pergi namun soalan "Mana Mak?" masih sering keluar dari mulut Ayah sehingga ke akhir usia.

Sebuah cerita pendek buat tatapan anak-anak yang kadang-kadang lupa perasaan ibu. Kata orang hidup seorang ibu waktu muda dilambung resah, apabila tua dilambung rasa. Kata Rasulullah saw. ibu 3 kali lebih utama dari ayah. Bayangkanlah berapa kali ibu lebih utama dari isteri, pekerjaan dan anak-anak sebenarnya. Solat sunat pun Allah suruh berhenti apabila ibu memanggil. Berapa kerapkah kita membiarkan deringan telepon panggilan dari ibu tanpa berjawab

??

Good MoRnINg.... FRIDAY...

  • Salam n Gud Morning every-1.....
  • Hopefully u olls Sehat n Dirahmati Allah...
  • Alhamdulillah...
  • Today i'm already 8 weeks....
  • Semoga Ain dapat mengharungi 1st Trimester dgn baik...
  • Wat mase sekarang nih...
  • X boleh makan benda berat pd waktu pagi...
  • Sbb rase nak ter-uek...
  • So makan kuih2 ke biskut2 ke roti2 boleh la...
  • Utk makan tengahari pon sama...
  • Kadang2 pandang nasi mmg x boleh...
  • Kene amik something yg berkuah...
  • Macam Bihun sup ke Bihun Tomyam....
  • Janji yg berkuah...
  • Nak makan Nasi pon kene tunggu ade MOOD...
  • huhuu....

05 October 2011

Wordless Wednesday...

  • Salam Peeps....
  • My Worless Wednesday...
  • Kurang Baik...
  • Sebab nye entah....
  • Semenjak MENGANDUNG kan dirie ni...
  • Ain cepat mudah terasa dgn sikap@perangai org....
  • Opkos la disebabkan Simptom2 mengandung...
  • Tapi kadang2 melampau sgt rase nye....
  • Pantang terusik...
  • Pasti terasa...
  • Okey la pasni Ain malas sgt nak pikir...
  • Cam kes arinie...
  • There's a person yg cara nya nak "menegur" ...
  • Tapi adab menegur tu takde...
  • Tau la Ain ni sek x tinggi mane pown...
  • Harap Sek tingkat 4 jek...
  • Tapi SPM pass with flying colours gak...
  • Dan Ain ni x la se"kurang" adab cam person tuh...
  • Entah la... X paham la...
  • Dunia ohh Dunia...
  • Pasni Ain harap si person tu ubah la perangai skit...
  • Senang je nak org Hormat kite...
  • Cara nya kite Hormat lah kat orang...
  • Pesanan utk kiter bersama...
  • Harap Maklum ye...
  • *** Kechiwa***

04 October 2011

NEw EnTrY for OcToBer... Been Sick

  • Salam peeps...
  • Alhamdulillah da sampai kite ke bulan Oktober 2011....
  • Lagi 2 bulan je lagi kite nak menjengah ke Tahun 2012....
  • Hurm...
  • Nak Strory Mory sket...
  • Semalam Ain x Koje...
  • Sebabnye Badan x Sehat....
  • Mungkin Food Poisoning...
  • Iman pown kene skali...
  • Kami muntah2...
  • Harie nie pon masih tintong lagik...
  • Tapi terpasksa gak la dtg opis coz nak setttle kan packing barang2....
  • Haishh...
  • Penat nye....
  • Satu badan letih lesu kebetulan pulak mata mengantoks la sangat...
  • Arrghhhh...
  • Akhir kate dari Tuan Rumah...
  • Jagalah Pemakanan Anda...
  • Tapi nak wat camne kan...
  • Da rezeki kita nak terkena gak Food Poisoning...
  • Terima Jelah...
  • Huk huk...
  • *** The End***