I Love Them soo Much...

29 November 2011

Cuti 3 HARI... Kisah Balik Kampung

  • Salam...
  • Yang cuti 3 hari tu bukan atas sebab dapat MC ye...
  • Yela sempena Awal Muharam ahad lalu cuti pon di extend ke isnin kan...
  • Dan dah berkesempatan cuti 3 hari ....
  • Kami pon balik kampung sbb 1 family balik except my bro - Uda...
  • huhu...
  • Kebetulan ade sedara nak khatankan anak pulak...
  • Soo kene la balik gak...
  • Aktiviti kami kat sane banyak... antara nya
  • Malam tahun baru tu kami sekeuarga sempat la bersembahyang jemaah....
  • Sementara nak tunggu baca Doa Akhir Tahun dan Doa Awal Tahun 1433H...
  • Alhamdulillah rezeki utk tahun ni...
  • Dan berharap Allah s.w.t murahkan rezeki utk tahun hadapan...
  • Kepada Umat Islam semua...
  • Selamat Tahun Baru 1433H...
  • Ain balik kampung hari Sabtu ingat nak balik KL pada ahad...
  • Tapi kalo da balik kampung mmg liat la nak balik KL balik...
  • Soo masing2 decide nak balik Isnin...
  • Da alang2 lame kat kampung...
  • Kami sempat la gi Pantai Remis...
  • Walaupon x boleh nak mandi kat sane...
  • Sebab Pantai Remis ni jenis Pantai yang berlumpur & x sesuai utk mandi...
  • Kalo nak cari Kepah, Kerang, Remis boleh la....
  • Dan mmg itu pon tujuan kami ke sana...
  • Iman pon seronok la dpat lepas main pasir...
  • Nasib baik da x geli dah...
  • Kalo dulu time Iman kecik Ain bukak kan kasut suh main pasir pantai...
  • Iman x nak sebab geli...
  • Tapi sekarang Iman da besar dah...
  • Iman x kesah pon...
  • Kami pegi sane waktu pagi sebab x la panas sgt time nak cari kepah tu...
  • Ain x join sgt family Ain cari Kepah sebab malas pulak nak mengotorkan tangan ni...
  • Iman just main pasir n main la lopak2 air laut yg ade...
  • Lantak lah Iman nak kotor mane...
  • Sekali sekala ape salah nye...
  • huhu...



No comments:

Post a Comment