I Love Them soo Much...

25 November 2011

Wordless FRIDAY....

  • Salam readers....
  • Seperti biase Ain bersyukur ke hadrat Illahi...
  • Kerana memanjang kan umor inie utk melihat dunia...
  • Hari jumaat mmg x asing lai dgn Sembahyang Jumaat...
  • Itu bagi kaum lelaki tapi kaum perempuan juga ade aktiviti...
  • Lagi2 semalam adalah hari Gaji bg Kami yg gomen...
  • Niat di hati nak menggerakkan kaki ke Shopping Kompleks...
  • Tapi x decide lg kat mane...
  • Sebab sekarang kan musim YES ( year end sale )
  • Hurm....
  • Tengok la macam mane karang...
  • Kalo mood ok ke Sogo la ....
  • Kalo x duk Opis jer lah...
  • huhu...
  • Perkembangan baby da 15 minggu....
  • Alhamdulillah...
  • Walaupon berat badan Ain masih yoyo lg sbb smlm timbang turun lg 1 kilo...
  • For now berat Ain 59kg jek....
  • Nak kembali ke berat badan time anak dara la pulak (55 kg)...
  • Harap2 jgn la kurus sgt time preggy ni...
  • X chubby x comel lah...
  • Pastu nanti check-up musti kene query...
  • Sebab Ain da masuk 4 bulan patut nye Morning Sickness da kurang la kan...
  • huhu...
  • Anak Ibu dlm Pewot ni x kuat makan sgt ke...
  • Ape pon Ibu harap awak sehat dalam tu ye baby...
  • Nanti insyallah kita sama2 kuat makan pasni ok...

No comments:

Post a Comment