I Love Them soo Much...

12 December 2011

Penangan DURIAN...!!!

  • Salam readers...
  • Ni kisah malam tadi...

  • Entah kenapa semalam asyik terserempak dgn DURIAN jek...
  • Dan malam tadi dalam pukul 11 malam...
  • Ain menyuarakan hati kpd En.Suami utk membelikannya...
  • Tapi mcm biase mula2 En.Suami x kasi sbb nye...
  • Ain ni mmg hantu DURIAN...
  • Die takot Ain makan sebakul agaknye...
  • Pastu mula la mengadu dgn En.Suami...
  • Badan panas la ape la...
  • Hik hik...
  • Nak tak nak bile En.Suami tgok Ain tarik muncung cencurut kat die...
  • N konon2 Ain kate xpe la xyah beli sbb Ain x jadi nak makan...
  • Ain nak tidor lak mengantuk..(konon2 tapi merajuk)
  • En.Suami pon capai kunci kereta n kuar...
  • Dalam hati ni ingat die marah sgt...
  • Dalam 10 minit tu...
  • En.Suami balik bawak plastik besar...
  • Berisi DURIAN...
  • 7 biji Durian...
  • Sambil tu die cakap "Nasib baik le yg dlm perot tu nak... Kalo tak next time la ye awak dpt makan..."
  • hihi...
  • Semalam Ain sempat la makan SEBIJI ye bukan seulas...
  • Alhamdulillah nothing happen...
  • Dan dapat la tidor lena sebab dapat ape yg Ain nak makan ...
  • Pada malam2 buta...
  • Iman pon mengantuk tgok kami makan sbb nye...
  • Iman x pandai sgt makan Durian...
  • Die buat rase2 jek...
  • Seulas pon x abis makan...
  • huhu...
  • Ni lah penangan Musim durian @ Mengidam...
  • Terima Kasih En.Suami...

  • We Love u soo Much..

No comments:

Post a Comment