I Love Them soo Much...

23 December 2011

Salam Jumaat.. Me @ 19 weeks...

  • Salam Readers...
  • Jari jemari ni dah mula nak menari atas keyboard nak menaip...
  • huhu....
  • Today im 19 weeks pregnant...
  • Minggu depan kandungan dah menjangkau ke angka 5 bulan...
  • I'm on my half way to get it through...
  • Pray for me okay...
  • Next check-up harap nyer everythings going fine...
  • And sekiranya ade rezeki Ain x sabar nak wat 3D/4D scan...
  • Walaupon sbelum ni Ain da terbuat...
  • Tapi that time baru 17 weeks...
  • Kebetulan Ain masih sakit kat area bawah perut...
  • So Ain pegi refer Doc Sajidah...
  • And why Ain sakit it coz uri masih di bawah lagi...
  • Soo jgn banyak berjalan sgt or wat kerja / angkat benda berat...
  • Hari kejadian tu Ain terajin mengemas rumah...
  • X la angkat2 sgt benda berat tapi maybe x perasan kot...
  • Ok berbalik pada citer scan tuh...
  • Alhamdulillah...
  • So far perkembangan baby amatlah menggalakkan...
  • Berat baby normal...
  • Ukuran utk semua part normal n sehat...
  • Yang best nyer Doc kate baby Ain ni tinggi refer pada kaki die...
  • Cam Ibu n abg Iman die yg tinggi lampai la...
  • hik hik...
  • Masa scan lak baby Ain ni tgah tido...
  • Puas godek2 die suh bangun...
  • Kesian anak Ibu... sori yer...
  • Tapi part yg best tu time elok2 nak teropong jantina die...
  • Boleh pulak baby duk menyilang kaki x nak bagi nampak...
  • Sedangkan sebelum tuh die duduk luruskan kaki...
  • Tau je Ayah n Ibu die nak tengok Birdie or flower die...
  • Xpe la ape pon kami x kesah...
  • Yang paling penting baby Ain sihat n sempurna... amin...
  • ok ni pic baby in 3D aritu @ 17weeks..
  • Nampak kurus sbb lelemak belum ade sepenuhnya...
  • If  20weeks above maybe nampak chubby lah...
Pic ni baby tgah sucking thumb ... cute sgt...

Pic ni pulak... baby tgah tutup muka die... malu kot...
  • Masa tu Ain bersyukur sgt...
  • My baby condition is GOOD...
  • Utk kerisauan lain mungkin sbb uri masih di bawah...
  • Hope x tergolong dalam Placenta Previa stage worse...
  • Setiap hari berdoa agar kandungan ini dipelihara sebaik nya...
  • Terima Kasih Allah...
  • *** The End ***

No comments:

Post a Comment