I Love Them soo Much...

16 January 2012

Corat Coret 2011..

  • Salam...
  • Nak Flying back ke 2011...
  • Ape jadi ek...
  • January...
  • Keletah Iman yg pandai dah bercakap pada umur 1 tahun setengah...
  • Dan tutur makin lancar...


  • Especially dalam kiraan 1 2 3...
  • Coz Iman dah pandai kira 1 - 20...
  • Dengan pelat nak sebut duabelas... limabelas..
  • hik hik...
  • Kelakar jek...
  • Febuary...
  • Setiap butir perkataan baru Iman...
  • Antara yg die da pandai time ni...
  • X tau la mane dapat...
  • " Agak2 nya"... " Nanti Iman belikan"... "Kuasa 3"
  • "Sebab nye"... "Iman penat"..."X larat"
  • Mungkin sebab banyak sgt tengok BoboiBoy kot...
  • Tu yg sampai terhafal dialog2 kat atas nih...
  • Bahaya tau utk kanak...
  • Isk isk isk..
  • March...
  • Dalam family planning nak 2nd baby...
  • Soo usaha dan terus berusaha...
  • walaupon xde rezeki lg utk kami...
  • Tapi x kan nak putus asa...
  • Insyallah...
  • Allah tu Maha Agung...
  • Rezeki kami pasti akan tiba...
  • April...
  • Celebrate Iman's 2nd Birthday...
  • Tapi buat kat Kampung jek...
  • Special Order Cake yg ade Pic Iman...
  • 1 families rase teruja & x sanggup nak makan kek tu...
  • hehe

  • Mei...
  • Dapat inform kene pindah ke Opis baru di Jalan Duta...
  • Soo kene packing barang2 dlm masa terdekat...
  • Rase berat gak nak tinggal kan opis lame...
  • Walaupon keadaan yg kurang selesa...
  • Tapi banyak kemudahan n heppie...
  • But nak buat camno...
  • Prosedur is prosedur...
  • June...
  • Birthday Ain...
  • X celebrate pon...
  • X penting lah...
  • Yg penting...
  • Ain sambut dgn My Hubby n Iman...
  • Itu yg penting...
  • En.Suami belikan jugak a piece of cake Indulgence Choc @ Secret Recipe...
  • Thanks soo much...

  • I luv them very much...
  • Julai...
  • Telatah Iman makin banyak...
  • Dan terbaru...
  • Alhamdulillah...
  • Iman dah pandai baca doa makan...
  • Jadi bile kami nak makan...
  • Kami akan suruh Iman baca kan...
  • Ya Allah...
  • Iman mmg penawar dalam hidup kami...
  • Ogos..
  • Part Happiness dlm hidup kami ber-3...
  • Ain finally Positive in UPT...


  • Alhamdulillah...
  • Due dalam bulan May 2012...
  • Iman dapat Adik la..
  • September...
  • Morning sickness melanda...
  • 1st time berlaku...

  • Coz mase pregnant kan Iman xde langsung...
  • Bauan masakan mengganggu hidung...
  • X sentuh dapur la jawab nye...
  • huhu...
  • Okt...
  • Kejadian x diingini berlaku...
  • Bleeding skit...
  • Dapat bed rest 7 hari...
  • Alhamdulillah...
  • My baby conditions OK...
  • November...
  • Mabuk kehamilan x hilang lagi...
  • Ain hilang berat badan hampir 6 kilo...
  • Kurus beb...
  • Tapi time preggy mmg x sesuai beb...
  • X comel langsung...

  • huhu...
  • Disember...
  • Time countdown 2012...
  • tgok fireworks melalui tingkap rumah jek...
  • Mmg berbaloi sbb nye x yah nak sesak2 kat luar tu...
  • Fireworks dari Bukit bintang, KLCC, area Ampang mmg clear boleh nampak...

  • Iman bersorak macam bunga api depan die je...
  • hehe...
End of Year 2011

No comments:

Post a Comment