I Love Them soo Much...

10 January 2012

Jalan-Jalan Wif BFF..

  • Salam readers...
  • Disebabkan last week 6-7 Jan adalah SOGO SALES...
  • Ain pon x lepaskan peluang nak gi terjah...
  • Kebetulan BFF Ain pon free time tuh...
  • BFF Ain ni since Ain toddler lagi...
  • Rumah kami dulu selang 1 rumah jek...
  • So memang sgt close...
  • Name BFF Ain ni Ieda...
  • 1st anak die sama umor dgn Iman beza bulan je...
  • Iman lahir bulan 4 n Anak Ieda ni bulan 3...
  • hehe..
  • Ok cerita tentang spent time kat Sogo...
  • Tujuan sebenar just nak teman kan Ieda nak shopping...
  • Sebab die baru selamat melahirkan anak yg ke-2...
  • Jadi nak shopping baju new born skit lagi...
  • Da sampai kat sane memang kelabu mata la...
  • Sbb banyak choice n harga pon murah...
  • Ain sempat sambar sepasang baju untuk anak bujang Ain je...
  • Dan sehelai baju utk Ayah Iman...
  • Untuk Ain lak seperti biase nak tambah koleksi tudung...
  • Nasib baik la Ain ni preggy baru masuk 5 months...
  • & gender baby pon x sure ape...
  • Soo menahan kan diri dari beli2 barang baby...
  • Tapi sorii la ek...
  • Memang da x tahan sgt soo Ain da terbeli la..
  • 1 je tau mittens n booties ala2 polka dot gitu...
  • hik hik...
  • Geram je tgok barang2 tuh...
  • Sbb cumel2 sgt lagi warne pink n biru...
  • huhu..
  • Sempat gak kami ber-posing kat area mainan...
  • Angry bird pon ade gak...
  • Dapat kat si Iman...
  • Habis lunyai dikerjakan...
  • Bak kate Iman " Angry Iman.. "






  • Ni antara barang yg sempat dibeli...
  • Baju Iman " Am I Cute ??.. "
  • Of Course la anak Ibu cute..
  • huhu..
  • Ok... Iman mmg xde dalam scene kat Sogo...
  • Sebab die x ikut pon...
  • Kene tinggal dengan Mak Ain...
  • Coz Ayah Iman ade hal lain ...
  • Pic ni was taken bile Ain da balik...
  • N nephew Ain dtg nak main game "Feeding Frenzy" kat PC...
  • Si Iman pon da teror main game tuh...
  • Dan game terbaru Iman adalah Virtual Cop...
  • X berkelip mata die nak menembak sasaran...
  • Sebab ade org jahat kata Iman...
  • *** The End***



No comments:

Post a Comment