I Love Them soo Much...

16 February 2012

Header Baru... Cerita Kami Jalan-Jalan...

  • Salam readers...
  • Gud Morning...
  • Nampak tak header baru saya...
  • Pic dgn En.Suami dgn perot saya yg membesar dgn sehat...
  • Alhamdulillah...
  • Baby n Ibu nya sehat....
  • Cume sekarang entah kenapa...
  • My feet swollen...
  • Baru nak masuk 7 bulan...
  • Hah.. dah 7 bulan ropenye saya mengandung...
  • Sekejap je mase berlalu...
  • Nak masuk 3rd Trimester iaitu trimester AKHIR...
  • Makin berdebar2 la jawab nya...
  • huhu...
  • Ain ade hutang hari tu nak story pasal bawa Iman...
  • Gi National ZOO kan...
  • Pada asal nya ingat nak ke Theme Park kat Times Square...
  • But pikir balik x perlu la...
  • Maybe next time...
  • And decide ke ZOO...
  • Mula2 arrived Iman tgah tidor dlm kereta...
  • Tapi bile da sampai terpaksa la kejutkan die bangun...
  • Kesiannya kene paksa bangun...
  • Nasib baik la Iman da puas tidor...
  • Reaction Iman kat sana mmg seronok...
  • Sampai mulut x leh stop talking pasal binatang yg ade...
  • Byk questions yg Iman tanye kat kami...
  • Bile sampai kat setiap 1 kandang...
  • Iman mesti nak tengok n tanye la soalan2 yg berkaitan...
  • hehe...
  • Ain n En.Suami happy sgt2 tgok telatah Iman...
  • Yang makin hari makin banyak benda baru yg die belajar...
  • For now 100% yg Iman cakap kami da paham...
  • Especially pasal Adik Iman ni...
  • Iman da dapat paham yg x lame lagi akan ade new members dlm Kami ber-3...
  • ok jom layan pic yg kami snap @ ZOO..
My Iman Angry Bird...





Ni kat dalam Aquarium... Byk collection ikan yg ade...




Me & Beloved Hubby...

No comments:

Post a Comment