I Love Them soo Much...

30 May 2012

Alhamdulillah.. Selamat Sudah....

Salam readers...
Alhamdulillah..
Ain dah selamat melahirkan seorang puteri pd 21 Mei hari tu...
Jam 9.29 pagi seberat 2.9kg...
Allah makbulkan doa Ain supaya dipermudahkan bersalin...
Cerita pasal bersalin akan dishare kemudian ye...
For now Ain buzy sket...
Al-maklum lah Ain dlm waktu BERPANTANG kan..
Hehe....
Ain pantang kat umah sendiri dan terpaksa import mak Ain dtg umah utk temankan Ain...
pada mak la tempat Ain bergantung..
Sebab petua org tua2 dlm pantang masih kene guna gak...
Mak hanya pantau Ain..
Sebab mak pon bkan boleh wat keje sgt disebabkan masalah lutut mak yg haus..
Jadi jalan pon x boleh secergas dulu...
Huuuu...
Okay la nak bercerita pasal baby pulak kat next entry ye...
Kay bye...


Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

No comments:

Post a Comment