I Love Them soo Much...

17 May 2012

Check-up 40 weeks...


  • Semalam nak dikisahkan Ain pi check-up utk 40weeks...
  • Ingatkan dah final..
  • Tp nurse bg 23/5 lak kene dtg balik utk check-up...
  • And if belom bersalin jugak that time..
  • Dorang bagi 9 hari dr tarikh due esok...
  • Pastu kene la serah diri kat Hosp. Ampang...
  • Untuk di induce...
  • huhu....
  • Semalam berat badan maintain = 72kg...
  • Total weight gain for second pregnancy = 12kg...
  • Kire nye underline lagi lah..
  • Sbb limit maksimum utk weight gain adalah 13kg jek...
  • Blood pressure lak 110/70 = normal...
  • Heart Beat baby = 141...
  • Alhamdulillah semua okay...
  • Nurse kat KK siap cakap kat Ain lagi " La ingatkan dah x jumpe awak dah... 
  • Ingatkan dah selamat bersalin "...
  • Heee....
  • Ain cakap balik la " Baby nak tgok muke nurse lagi kot... tu yg die minta dtg lagi KK nih"
  • En.Suami skang dah makin risau...
  • Bukan sebab ape die pon susah hati nengok Ain yg dah x larat sgt...
  • Tapi terpaksa gagahkan diri jugak nak bawak perot nih...
  • Yang Si Abang Iman pulak...
  • Selalu usap2 perut.. Ain ajar la panggil Adik...
  • Pastu Ain akan tanye Iman  " Adik buat ape kat dalam?? Tido ke??
  • Iman akan jawab balik " x la bu... adik jaga la..."
  • hehe...
  • Sweet je Iman jadi Abang...
  • Skang pon kami dah start panggil Iman "ABANG"...
  • Kadang2 tersasul jugak terpanggil adik...
  • Sebab dah terbiase dulu die sorang kan...
  • Sekarang dah nak jadi abang...
  • huhuu...

No comments:

Post a Comment