I Love Them soo Much...

27 August 2012

Back Too Work..

  • Salam Aidilfitri Readers..


  • Alhamdulillah...
  • Ain dah mula bekerja hari ini..
  • Setelah 3 bulan dapat Percutian di Rumah ye..
  • hehe..
  • Dan seperti biase la..
  • Mood pada hari pertama mula bekerja agak merudum..
  • Sebab really miss my little baby @ home..
  • Si abang n adik Ain terpaksa tinggalkan di rumah Mak Ain..
  • Sebab Airish until now masih x tahu using bottle...
  • Dlam waktu pantang smpai la ni Airish mmg Direct Feed jek...
  • Tu pasal la menyusu guna botol die x mahu...
  • Soo tadi time break lunch Ain drive balik ke rumah..
  • Dari Jalan Duta - Ampang...
  • huhuhu...
  • Penat woo...
  • But it's okay sebab dapat puas dapat breastfeed kan si Airish...
  • Pengalaman menyambut Aidilfitri tahun ni...
  • Memang BEST...
  • Nanti Ain upload pic ye...
  • hehe..
  • Enjoy Read..
  • Thankiu... 

15 August 2012

Salam Ramadhan-26

Salam Ramadhan ke 26..
Alhamdulillah..
Tahun ni Ain dpat pose penuh..
Kalo bebudak nih dah dapat duit Raya lebih dah.. Hikhik
Lagi 4 hari je dah nak penamat ke Bulan Ramadhan..
Semoga Allah mengurniakan Rezeki kpd kita utk bertemu di Ramadhan tahun depan...
Dan tahun ni juga permulaan Ain dan Keluarga menyambut seramai 4 orang..
Sebuah keluarga yg lengkap.. Dengan dikurniakan dgn sepasang anak yg comel..
Terima Kasih Allah...
Lepas Raya Ain dah start keje.. Selepas seronok diberi Cuti selama 90hari kann..
Alahai.. Rase malas je sbb da syok duk umah dah nih...
Tapi nak buat camne kann.. Ain ni Ibu Bekerjaya..
Terpaksa teruskan demi anak2...
Semoga dipermudahkan segalanya.. Amin...
Okay... Enjoy Reading ye..
~The End~..

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone