I Love Them soo Much...

10 October 2012

Family Day 2012 2 Gold Coast Morib.. Part I

  • Salam readers..
  • Last months.. Ain n whole family pi wat Family Day ..
  • Kat Pantai Morib, Banting...
  • Kami menginap kat Gold Coast yg 4star tuh...
  • Time pi tu 28hb-29hb Sep..
  • 2 hari 1 malam jek..
  • Janji happening n fun..
  • itu yg penting kan..
  • Sampai sane pagi jumaat terus pi check-in...
  • N kami terus berkumpul kat tepi pantai sane..
  • Sebab nye nak wat Aktiviti Sukaneka..
  • Banyak jugak la aktiviti yg sempat buat..
  •  Antaranya sukaneka utk budak2..
  • Dan utk couple suami isteri..
  • hehe...
  • Mmg superb lah!!..
  • Macam2 adegan ade..
  • Untuk budak2 Ain buat - Tiup belon sampai pecah, cari gula2 dlm gula2, bola pinpong dlm sudu, kepit belon..
  • Utk pasangan suami isteri - Kepit belon, bola pingpong dgn chopstick,
  • Part paling best bile masing2 happy dgn event pada hari tuh..
  • okay jom layan pic..
  • Sambil2 tuh buleh la citer..
Yang ni sumer berlumpul kat bawah rumah mak.. sbb planning nak gerak ramai2..
Jadi nya sempat la snap2 dulu.. hehe


Pagi2 pukul 7 pagi.. Kitorang dah start kumpul..



Yang ni singgah breakfast dulu kat are Nilai.. sbb masing2 perot dah lapor..
haha..



Alang n his family..


Ayah - Ibu & Airish..


Kami dah sampai.. Tapi lom check-in lagi..
Ni tgah lepak2 dulu..


all my family..



okay.. yang ni view dari luar bilik.. best sgt..
sbb view die mengadap water themepark..



Best kan view die..

Ni jakuzi yg ade dlm bilik..
hehe..
Mmg best arr..


Single bed yg kami dpat.. malam nanti rapatkan la..
hehe..


si Abang yg tgah menikmati susu sambil action atas katil..
Iman yg merasmikan dulu katil ye..


ni view dari dlm bilik..






No comments:

Post a Comment