I Love Them soo Much...

12 December 2012

Airish 6 months already..!!

  • Salam readers..
  • Bulan Disember 2012..
  • Dan hari inie..
  • 12-12-12..
  • Cantik tarikh kan..
  • Tapi tarikh ni berlaku setiap 100 tahun..
  • Bayangkan lagi 100 tahun...
  • Mungkin kita dah x bernyawa lagi..
  • Ya Allah pelihara lah hamba mu ini dari segala kemungkaran..
  • Aminn...
  • Okay back too the topics...
  • Masa berlalu pantas termasuk la umur anak dara saya...
  • Anak dara saya dah masuk 6 bulan..
  • Actually dah 6 bulan lebih dah...

  • Haha..
  • Lambat tol nak update story anak dara saya...
  • Bile dah berumur 6 bulan...
  • Makanya si adik mmg dah mamam@makan...
  • Untuk sekarang Ain bagi Airish bubur nasi & Nestum...
  • Mmg la nurse kat klinik kata Nestum tu x bagus sgt sbb manis..
  • Tapi since dari moms kite mmg dorang pon bagi kite nestum kan...
  • Hurm... soo teruskan aja.. 
  • Hee...
Bubur nasi + carrot.. Blend

Airish comot sbb tgah mamam..

Nganga mulut tuh nak lagi la tu.. hehe..

No comments:

Post a Comment