I Love Them soo Much...

13 December 2012

Family Day 2012 - Gold Coast.. Part II (Final)

Suasana dalam bilik.. Ade Jakuzi..
Soo anak beranak nih.. mmg duk berendam dalam jakuzi yg ade bubbles tuh...
Paling best air die suam..

Okay yang ni kat Water Park dorang..
Pic Iman n Kakak Nana tgah naik gelongsor besar n tinggi..
1st time ajak Iman mmg die berani..
Pastu banyak kali ajak Ain atau cousin die nak naik lagi..
haha..

Mmg best kat Gold Coast ni banyak gak la activiti leh buat..
Iman mmg suke main air.. sampai kecut jari2 tangan..
hikhik...

Okay yg ni masa buat Sukaneka kat pantai Morib..
Walk-in je nak ke pantai..
dekat stg pon..
Petang2 leh lepak kat pantai sambil hirup udara segar..
hurm...

*Bobot & Baby *Adik & Syakir

Yang ni Sukaneka untuk pasangan ..
Kepit Belon Berpasangan...
So laki bini lah ye..
ain x join pon sebab ain jadi Urusetia...
hee..

*Alang & Kak Zah *Angah & Abg.Zyryll

* Uda & Kak Akhma * bg Long & Kak Long

Yang ni suasana time Sukaneka u ye..
Yg pakai Spec tu la CUCU saya..
Haa..
Jangan ter kezut yer..
Ain dah ade cucu..
Seriusly tau..
Cucu pertama saya... Tgok entry nih ye..
Anak buah Ain (Anak Kak Long) - Baby..
Yg bersalin last yer tuh..
Dah comel n pandai jalan dah si Irsyad nih..


Okay.. Time Game Tiup belon utk Kanak2..
Iman x leh nak join sbb x pandai lagi nak tiup..
Asyik semput jek.. coz x larat nak tiup..
haha..

Adam Amirul Hakimi..
Budak yg suka menyakat org..
Lagi2 dengan Aleysha..
Mmg galak lah die mengusik sampai menangis Kakak Lesya tuh..

Okay yg ni pic time dah nak balik dah..

Kak Akhma (SIL) ..
Iejan n Awin my Niece..
Angah & Abg.Zyryll and Zahra..

Ibu & Airish..
Najwa & Aleyha..
Angah n Family..
Soo Far mmg BEST kat Gold Coast nih..
Ain boleh bg


dari 5 Bintang..
Okay..
Very satisfied..




No comments:

Post a Comment