I Love Them soo Much...

03 December 2013

Gud Monin bloggers...

Assalam.. Gud monin... 1st posting arini... sebab rindu nk menulis.... hihi... updated terbaru anak2 Ain...
Si abg.. iman da nk sekolah dah next year... dah 5 tahun kan... rase cam sekejap je masa berlalu... tup2 dah nk pi sekolah dah... heee.... si adik... airish dah pandai bercakap n beraksi... pantang puji cantik... meliuk2 badan die... hihi... gigi baru naik 4 btg setelah umur hampir 2 tahun... lmbar pulak gigi die nk naik...


posted from Bloggeroid

02 December 2013

Rindu pada blog...

Wahhhh.... dah berabuk btol blog Ain nih.... disebabkan sekatan oleh line di pejabat... so pasni updated gune phone jela jawab nye... mulakan hari ni dgn doa dan senyuman... semoga Allah merahmati rezeki kite hari ni... aminnn....

posted from Bloggeroid

31 August 2013

I'm Back.. 31 August 2013...


  • As'salam peeps...
  • wah.. Dah berhabuk dah blog Ain nih...
  • Bukan berhabuk lg dah bersawang lah gamak nyer.. huhu...
  • Ape nak buat... Link kat Opis dah kene block...
  • Sebarang blogspot mmg x leh bukak..
  • Lepas office hour jela.. tu pon dah pukul 7 ke atas...
  • hehe.. mmg x dah leh layan mana2 post blog la...
  • Kesian sungguh... Kadang2 banyak yg miss...
  • I Miss My Blog Soo Much...
  • huhu...
  • Selamat Hari Kemerdekaan Ke-56 ye...
  • I'm proud to be MALAYSIAN...
  • Plez la kekalkan KEAMANAN NEGARA MALAYSIA yg TERCINTA nih...
  • Jangan la racist sgt...
  • Sekarang banyak isu2 yg racist...
  • Kadang2 melampau sgt... X nak negara kita kucar kacir...
  • Plez stop it...
  • I LOVE MALAYSIA...

 

05 April 2013

Senyum... Jom Senyum.. JOm


Senyum 
Suka dgn ayat ni.. 
Tapi kalo terlebih2 senyum lak kang nanti org kate sewel..
haha...
Senyum berpada-pada la kot yg lebih senang..
Org senyum kat kite...
Kite senyum balik kat org tu..
Membalas senyuman yg diberikan mungkin okay kot..
Dari senyum x tentu hala..
hikhik...


Salam Jumaat 5 April 2013


  • Salam Jumaat Bloggers...
  • Alhamdulillah..
  • Allah s.w.t masih memberikan kita peluang bernafas di bumi nya...
  • Terima Kasih Ya Allah...
  • Semoga kita di lindungi dan diberkati oleh Nya..
  • Amin Ya Rabb...

22 March 2013

Sama Tak Kami.. Brother & Sister

  • Sama Tapi x serupa...
Iman & Airish " NewBorn "
Left- Airish
Right- Iman 

Fresh from oven : Alhamdulillah 
Left- Iman
Right- Airish

IMAN & AIRISH


Wordless Friday..

  • Salam readers..
  • Wah.. x banyak entry langsung tahun nih..
  • huhu..
  • Nak kate buzy x la sgt..
  • Tapi xde mood kot nak berblogging since this month..
  • Seperti biase..
  • Kehidupan berjalan dengan lancar..
  • Perkembangan Airish dah nak masuk 10 bulan..
  • Dah  pandai merangkak..
    Dan dah mula menapak sikit..
    Berani sungguh berdiri dan lepas tangan..
  • Tapi gigi xde lagi..
  • Harap2 nanti nak tumbuh gigi jgn la die moody..
  • PErkembangan Iman dah nak masuk 4 tahun..
  • Ain dah start hantar kindergarden tapi on off jela..
  • Iman pon dah start baca Iqra..
  • Alhamdulillah.. Teachers yg mengajar kata Iman budak yg cepat tangkap..
  • Iman jugak good listener..
  • X banyak perangai sgt..
    Dan Iman dah baca Iqra 3..
    Alhamdulillah..
    Sejuk hati tengok die lancar je mengaji...
    Jom layan pic anak2 kesayangan Ain nih...

    Airish 10 mths...

     Pic snap kat KLCC.. saje bawak dorang nih jalan2..

    Seronok tgok Iman main sendiri... Pastu bile ajak balik dah tak nak...
    Die kata x penat lagik.. haha

    My little Doter - Airish Nur Zahira -

    My Big Son - Muhd Ammar Iman -

     Iman "The Hulk"

28 February 2013

Salam FEBRUARI 2013..

  • Salam readers...
  • Esok dah masuk Bulan MARCH ye..
  • Bulan 3..
  • Alhamdulillah..
  • Besok jugak beday my bestie Siti Fatimah @ Sitie..
Happie Great 27yrs my fren...

  • May Allah S.W.T bless u..
  • dah tua dah kawan saya nih..
  • Saya pon sama gak..
  • hikhik..
  • Lama btol x update..
  • Buzies la dgn kerja kat opis..
  • Tahun ni mmg banyak sikit kerja sbb nak PRU 13 kan..
  • Macam2 aktiviti akan dijalankan..
  • hurm..
  • Untuk hal peribadi ..
  • Iman -> Ain dah hantar ke Kelas Mengaji..
  • For now Iman dah masuk Iqra' 2..
  • Alhamdulillah..
  • Seronok bile balik rumah Iman akan ulangkaji semula part yg die dah baca..
  • Cikgu pon kata Iman ni jenis cepat belajar...
  • Airish -> Dah masuk 9 bulan..
  • Skang dah laju merangkak..
  • Memanjat.. hah..
  • Berjalan pon dah dapat 2 hingga 3 tapak..
  • Alhamdulillah jugak..
  • Walaupon gigi xde lg x macam abg die time 7 bulan da ade gigi..
  • hehe...
  • Untuk breastfeed pon masih lg ade rezeki utk airish...
  • Rezeki Airish dlm BF masih ade..
  • Terima Kasih Allah..
  • -- The End --

28 January 2013

Happy 28th Birthday

Salam readers
Hari ni my Beloved husband beday
Buat suprise skit
Belikan kek utk hubby
Alhamdulliah
Hubby terharu
Ucapan beday utk ayah
Semoga dipjgkan umur
Dimurahkan rezeki
Dilimpahi rahmat oleh Allah
Aminn
We love u Ayah
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone