I Love Them soo Much...

11 August 2014

Salam Aidilfitri 1435H 2014

Assalam peeps...
Dah hampir 2minggu kite menyambut syawal...
Alhamdulillah... sempat Ain makan semua juadah raya sebelum nk bersalin ni.. hikhik...
Sambutan Raya tahun ni amat2 berbeza dari tahun lepas...
Sebab salah satu nya nak sambut jugak org baru kan...
Jadinya banyak yg berganti baru... Macam warna rumah... Langsir... Tikar getah...
Sgt2 berterima kasih kat En.Suami sbb byak yg die kene spend utk Raya Tahun ni...
I Love U so much En.Zulkifli...
Persiapan raya utk keluarga ain tahun ni kami pilih warna "Royal Blue" utk tema raya...
Raya Per-1 macam biasa... Kami akan beraya kat rumah MIL dulu... sebab beza 2 tingkat je kan... dah nama 1 blok rumah... hihi...
Untung dpt suami 1 kampung ni...
Lepas tu baru lah round2 rumah sedara mara sebelah suami...
Turn rumah Mak Ain sebelah petang... sebab nk lepak rumah mak sampai malam kan...
Raya ke-2 Kami pusing2 lg rumah sedara... Balik kampung Ain Raya ke-3 sebab Mak Ain x sehat... Demam...
Duk kampung pon x lama sebab Ain ade temujanji dgn klinik mengandung...
Apa pon mmg havoc kalo kami semua dah duk kat kampung... Macam2 cerita keluar... hihi...
Minggu ni Ain dah 35 minggu dah...
Baby progress amatlah memberangsangkan...
Barang baby dah siap... Just yg heavy2 jek blom prepare lg...
Disebabkan hujung bulan ni ade Motherhood Expo kat KLCC kan..
Jadinya hold dulu coz nk beli kat sana...
Ok.. Sampai sini dulu cerita Raya n Baby Ain...

















No comments:

Post a Comment